Over ons

Bij Scherling Auto’s Wilp treft u een gevarieerd aanbod occasions aan van alle merken en in alle prijsklassen. Gemiddeld hebben wij ongeveer 50 occasions op voorraad.

Al ruim 60 jaar ervaring

Scherling Auto’s Wilp heeft al ruim 60 jaar ervaring in de autobranche. Piet Scherling is in 1955 in Apeldoorn gestart met het autobedrijf. Beide zonen, René en Peter Scherling zijn later in het bedrijf gaan werken. René Scherling heeft het bedrijf overgenomen van zijn vader en is in 1991 Hyundai-dealer (Hyundai Scherling) geworden in Apeldoorn en later ook in Deventer. Beide bedrijven zijn destijds verkocht.

In 2009 is is hij wederom Hyundai-dealer geworden voor Deventer en omstreken. In oktober 2013 heeft hij dit bedrijf verkocht aan de Herwers Groep. René Scherling is sindsdien gestart in Wilp onder de naam Scherling Auto’s Wilp.

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Door onze jarenlange ervaring in de autobranche weten wij onze occasions zorgvuldig te selecteren, niet alleen op kwaliteit maar ook op prijs. Hierdoor kunnen wij u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Al onze auto’s worden bovendien bij aflevering zorgvuldig nagekeken en voorzien van een nieuwe APK.

Zorgvuldige inkoop

Om onze occasionvoorraad aan te vullen kopen wij veel auto’s in. Het merendeel van de auto’s die wij inkopen zijn dealeronderhouden of door inruil verkregen. Bent u op zoek naar een speciaal type auto maar staat de juiste auto er niet tussen? Wij gaan graag voor u op zoek! Door ons zeer brede netwerk welke verspreid is over heel Nederland vinden wij gegarandeerd uw droomauto.